Even een mededeling!

Door: Don en Kaar

Blijf op de hoogte en volg Donna en Karolina

01 April 2007 | Australië, Noosa Heads

Lieve mensen,

Voor ons leuk nieuws en voor sommige van jullie misschien niet!
Wij vermaken ons zo super hier in Australie en willen nog zo veel zien dat we hebben besloten nog iets langer te blijven!
Met de travel-agency hier hebben we kunnen regelen om onze vlucht te verzetten!
Onze nieuwe terugkomst datum is nu 4 juli geworden!!! Dus houd m vrij :D
We vinden het jammer dat we jullie nog langer moeten missen, maar kijken ook uit naar onze tijd hier!

Verder niet zoveel nieuws! Later volgt een groter bericht!

Kussen Kaar en Don

• 01 April 2007 - 07:42

Rosanne:

Hey Don (en Kaar natuurlijk)!

Groot gelijk, geniet nog lekker zolang t kan! Ben blij dat jullie je zo vermaken daar aan de andere kant van de wereld! Hier ook alles goed hoor! Kijk uit naar jullie volgende berichtje,

Liefs, Roos

• 01 April 2007 - 08:33

Rianne:

Hai lieve reizigers!!IK geef jullie ook groot gelijk!Ik kan mij goed voorstellen dat er nog heel veel is wat jullie allemaal willen zien!!Ik vind jammer dat ik jullie nog even voor een maandje langer meot missen, maar des te leuker is het als ik jullie weer in juli zie als jullie terug komen!!Liefs Rian XXX

• 01 April 2007 - 09:59

Noortje:

Wat onwijs gaaf voor jullie!!!!! Wat een besluit zeg! Ik moet wel even wennen aan het idee hoor! Don, hoe moet dat nu, afstuderen zonder dat je er bent?
    Ga maar lekker genieten van jullie eraan geplakte tijd! Wij redden ons hihi :D
    Dikke kussen, Noor

• 01 April 2007 - 10:00

Jel:

Lachen met jullie, grappenmakers

• 01 April 2007 - 10:00

Noortje:

Wacht eens even! Is dit wel echt waar???
    Het is VANDAAG 1 april!!!!
    Ik geloof het morgen pas, dus morgen graag hetzelfde verhaal als het ECHT waar is!
    Dikke kussen :P:P:P

• 01 April 2007 - 11:26

Job:

Is gelul, maar wel goed verzonnen!!

Groeten uit Holland

• 01 April 2007 - 12:10

Carel Weijers:

Tja, inkoppertje op 1 april! We zijn er hier altijd op bedacht. Tot nu toe is dit wel de eerste- en grootste grap die bij mij langs komt(14.05 uur).

P.S. En Laccorda maar zwoegen, kom er net vandaan. Ze zijn aan het derde nummer begonnen voor de nieuwe CD.

• 01 April 2007 - 12:31

Danny:

He hartstikke goed dames van jullie besluit! Zal jullie missen op mijn trouwerij! Dikke zoen,

Danny X X

• 01 April 2007 - 13:00

Lucyna:

GEWELDIG :):):)Even nog rust:):):)

• 01 April 2007 - 13:52

Stefan:

Respect ik trapte erin de eerste 10 sec. :D

• 01 April 2007 - 14:26

Joyce:

Dacht even dat het echt zo was maarre goede grap!!! De eerste die ik vandaag hoorde en omdat ik even vergeten was dat het 1 april was... good for you!!! Geniet met volle teugen nog van de laatste tijd daar. Super dat jullie het zo naar je zin hebben. XXX

• 01 April 2007 - 15:26

Nel:

Echt een geweldige grap!!
    Daar hou ik wel van.
    Groetjes

• 01 April 2007 - 15:27

Wout:

1 april, kikker in je bil. Lucyna belde me net op met dit bericht maar ik had het meteen door :p. Altijd lachen met jullie.

Rosanne, Rianne en Noortje, jullie veters zitten los.

• 01 April 2007 - 16:09

Mai:

ik houd gewoon 4 mei vrij hoor!!!!
    goed verzonnen meiden!!!!!!!!!
    ik lag in een deuk!!
    dikke kus mailin

• 01 April 2007 - 18:11

Krista:

Whahahaha was er bijna in getrapt, maar helaas nerds. Wel een hilarische grap. Ik sta gewoon 4 mei op schiphol.
    Dikke kus

• 01 April 2007 - 19:52

San:

Haha meiden :D!
    Wat een grap, maar schrok er wel van hoor! :p! Zou natuurlijk super voor jullie zijn geweest als jullie een maandje langer zouden blijven! Goede grap!!!

Dikke kus

• 02 April 2007 - 05:42

Lars:

gelijk hebben jullie

terug naar byron, en elke avond cheecky monkeys....

• 02 April 2007 - 08:08

Nel Van Cleeff:

Hoi Don en Kaar. Het is daar wel genieten zeg en voor jullie hartstikke tof dat jullie nog kiezen om te blijven is alleen maar een teken hoe indrukwekkend alles is
    Het ga jullie goed en we lezen de volgende berichten wel weer groeten Nel

• 02 April 2007 - 08:10

Nel Vancleeff:

O jee zijn wij er ook ingestonken en is het echt een 1 april grap.HA.Ha.
    Nou het is onze trouwdag hoor en wel al 30 jaar!! nogmaals de groeten

• 02 April 2007 - 12:31

Els Lammerse:

Ik wilde zeggen groot gelijk maar na het lezen van de berichten begrijp ik dat het een 1 april grap is,was er dus eigenlijk ook ingestonken.
    Wel een goede grap.
    Nog veel plezier.
    gr.Els

• 04 April 2007 - 14:20

Alice :

Aan de foto's te zien hebben jullie t prima daar! Heel veel plezier nog de laatste weken. Geniet ervan.
    groetjes alice

• 04 April 2007 - 20:59

Marco:

GENIETEN MAAR!!!!!!

• 05 April 2007 - 16:07

Hey:

Hahahahh ik kwam er dus gisteren pas achter dat het een grap was. Pffffffffffffffff te snel en te kort jullie berichtje gelezen zonder ook maar 1 keer naar de datum te kijken. Waha hoe dom kun je wezen!!!

• 05 April 2007 - 16:07

Marieke: